Ochrana osobních ůdajů

  1. Udělujete tímto souhlas pro Fitness recepty, odpovědná osoba Ing. Michaela Švecová, se sídlem Jalubí 581, 687 05 Jalubí, identifikační číslo: 06437079 (dále jen „odpovědná osoba“), zapsaná v živnostenském rejstříku na Městském úřadě v Uherském Hradišti, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • Jméno a příjmení,
    • korespondenční adresu,
    • emailovou adresu,
    • telefonní číslo,
    • text zprávy,
    • údaje vypovýdající o fyziologii člověka (výška, váha atd.)
    • sociodemografické údaje (věk – datum narození, pohlaví, vzdělání, zaměstnání atd.)
    • údaje o chování a preferencích.
    • IP adresa,
    • cookies.
  2. Výše uvedené údaje jsou zpracovány za účelem:
    • odeslání objednávky knihy zakoupené na www.fitnessrecepty.net,
    • nebo zpracování nutričního poradenství poptaného na téže webové stránce,
    • nebo vytvoření komentáře k receptům taktéž na výše jmenované webové stránce,
    • nebo pro marketingové účely projektu Fitness recepty, například v podobě newsletteru.Všechny tyto údaje a
    • případné vyplnění komentáře k receptům na www.fitnessrecepty.net budou správcem (odpovědnou osobou) zpracovány a uchovány na dobu neurčitou, tedy do odvolání souhlasu o zpracování údajů.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný a dobrovolný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na kontaktní údaje společnosti nebo zasláním mailu na info@fitnessrecepty.net. Odpovědná osoba bude reagovat na toto oznámení nejpozději do 30 kalendářních dnů.
  4. Zpracování osobních údajů provádí odpovědná osoba, osobní údaje však pro odpovědnou osobu mohou zpracovávat i další případní poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
    • Fakturoid s. r. o., se sídlem V pláni 532/7, Praha 4, 142 00, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 250448, IČ: 04656679, DIČ: CZ04656679 (vytváření, odesílání a uchovávání faktur)
    • Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA (newsletter – správa e-mailů)
    • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 (poštovní služby)
    • Facebook pixel
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Menu